981136300
aestudio@coag.es
C/Manuel Piñeiro Pose, 3, 1°D

Manuel Marías

2º Premio en el Concurso de Arquitectura en Termoarcilla (2005) La propuesta consiste en un espacio homenaje a la figura del escritor Manuel Marías en el Mar de la Torre de Hércules.
O presente traballo recolle a construcción dunha mirada:
Unha porta vertical e sempre aberta recortada na inmensidade horizontal do mar, na que se atopan a terra, a luz, a escuma, o ceo, a velocidade…
Un lugar sen tempo… tan só o ciclo constante da onda que rompe nas rochas, o ciclo da marea…
…porque dentro xa non existen a cidade nin o antes, estamos sós a atoparnos con nós mesmos
Botemos unha ollada o noso reflexo na poza fría e observemos a escaleira que baixa, pero nin un paso máis…
…porque despois só agarda a Morte.
É o momento de descubrir dous fachos alumeando nesta noite dos sentidos;
velaquí Manuel María.

extracto da memoria do concurso

Ver este proyecto en el mapa »

X

Proyecto basado en indexhibit

Desarrollado por TRI>creative


Notice: Undefined index: HTTP_ACCEPT_LANGUAGE in /home/aestudio/www/ndxz-studio/lib/statistics.php on line 56